Melyek a legjobb utasbiztosítási lehetőségek az Egyesült Államokban?

Category: ESTA Turizmus | 0
Melyek a legjobb utasbiztosítási lehetőségek az Egyesült Államokban?

Ha van olyan úti cél, ahol a jó utasbiztosítás nagyon fontos, akkor az az Egyesült Államok. Az Egyesült Államokba történő utazáshoz a legjobb egészségbiztosítást kínáló társaság megtalálása azonban sok kutatást igényelhet, és még mindig rosszul választhat. A látogatás célja, a tartózkodás időtartama és az állampolgárság mind befolyásolja a választást.

Talán csak néhány napra vagy hétre látogat el az Egyesült Államokba, vagy esetleg tanulni vagy dolgozni jön. Nem kell kétségbeesni.

Az alábbiakban áttekintjük az iparág néhány vezető biztosítóját, majd ajánlásokat teszünk az Egyesült Államok legjobb utasbiztosítási lehetőségeire. Még ha az elolvasás után úgy is dönt, hogy nem választja a listánkon szereplő cégek egyikét sem, akkor is jobb helyzetben lesz ahhoz, hogy megalapozott döntést hozzon.

Heymondo

Függetlenül attól, hogy Ön turistaként, tanulmányi célból vagy új munkába állás céljából utazik az Egyesült Államokba, úgy gondoljuk, hogy a Heymondo kínálja a legjobb utasbiztosítási megoldásokat.

Számos oka van annak, hogy miért gondoljuk, hogy a Heymondónál kötött utasbiztosítás az egyik legjobb választás. Először is, a különböző lehetőségek széles választékát kínálják. Ilyen például az éves utasbiztosítás több utazásra, az egyszeri utazásokra, az olyan utasbiztosítás, amely csak az orvosi költségeket fedezi, vagy a hosszú távú utasbiztosítások. Ez utóbbi a legjobb választás azok számára, akik az Egyesült Államokban szeretnének tanulni vagy dolgozni.

Ettől eltekintve a Heymondo az egyetlen olyan társaság az utasbiztosítási piacon (amennyire meg tudtuk állapítani), amely előre kifizeti az orvosi számlákat. Az összes többi esetben ki kell fizetnie a számlát, majd vissza kell kérnie tőlük a pénzt.

Ez különösen fontos az Egyesült Államokban, ahol az egészségügyi költségek rendkívül magasak lehetnek. A Heymondo segítségével nyugodt lehet a tudat, hogy nem kell először kifizetnie a számlákat, majd várnia, hogy a biztosító visszatérítse az összeget.

Ráadásul a Heymondo kedvező fedezet/költség aránnyal is rendelkezik, azaz kiváló fedezeti szintet biztosít nagyon kedvező áron. A vállalat hosszú időn keresztül kiemelkedett a tömegből versenyképes áraival, és ezt a mai napig is így teszi.

Számos pozitív online véleményt is láttunk erről a vállalatról. Az emberek például gyakran kedvezően nyilatkoznak a 24/7-es ügyfélszolgálatról, és a támogató személyzet nagyon tájékozott és barátságos.

SafetyWing

Ha Ön diák, vagy olcsó utazó, aki néhány hónapra szeretné felfedezni az Egyesült Államokat, nem szabad abba a hibába esnie, hogy néhány dollárt megtakarítva elhanyagolja legalább az egészségbiztosítás megkötését. Mint korábban említettük, az egészségügyi ellátás az Egyesült Államokban borzasztóan drága lehet.

Ha csak egészségbiztosítást köt, tisztában kell lennie azzal, hogy az utazással kapcsolatos egyéb költségekre, például az utazás lemondására, a poggyász elvesztésére és az utazás késésére általában nem nyújt fedezetet. A különböző egészségbiztosítási csomagok összehasonlítása során azt is tudnia kell, hogy a legtöbb amerikai biztosító megköveteli, hogy a biztosított legalább 6 vagy 12 hónapja az Egyesült Államokban lakjon.

A fentieket figyelembe véve a SafetyWinget tartjuk a legjobb választásnak az utazási egészségbiztosítások terén azok számára, akik az Egyesült Államokba szeretnének utazni. A társaság tervei az Egyesült Államokba látogatók számára készültek, akiknek átfogó, havonta megújítható, havonta megújítható egészségügyi biztosítási fedezetre van szükségük, amíg a biztosított le nem mondja.

A vállalat Nomad biztosítási opciója például fedezetet nyújt a mentőszállítás, a kórházi kezelés és a sürgősségi fogászati kezelés költségeire. A biztosítottak fedezetet kapnak az utazással kapcsolatos különféle egyéb költségekre is, mint például a sürgősségi hazaszállítás és evakuálás, az elveszett poggyász és az utazás megszakítása.

IMG Global

Ezt a céget tartjuk a legjobb választásnak az utasbiztosítások terén, ha Ön amerikai állampolgár, aki például külföldön dolgozik vagy él, és az Egyesült Államokba szeretne utazni, hogy meglátogassa családját és barátait. Az IMG Global rövid távú utasbiztosítást kínál, amely addig fedezi Önt, amíg vissza nem tér oda, ahol él vagy dolgozik.

Egy ilyen helyzetben az Egyesült Államokra szóló utasbiztosítás megszerzése meglehetősen nehéz lehet, mert bár sok egészségbiztosító kiváló utasbiztosításokat kínál a külföldre utazni kívánó amerikai állampolgárok számára, csak néhányan vannak, akik az Egyesült Államokba látogató amerikai állampolgárok számára is kínálnak fedezetet.

Fontos: Ha Ön amerikai állampolgár, és az Egyesült Államokban él és utazik, akkor érdemes belföldi utasbiztosítást kötnie.

Az amerikai utasbiztosítók emellett gyakran megkövetelik, hogy a biztosított egy meghatározott ideig (általában hat hónapig) az Egyesült Államokban éljen, mielőtt hajlandó lenne biztosítási fedezetet nyújtani neki.

Ez az egyik fő oka annak, hogy úgy gondoljuk, hogy az IMG Global rendelkezik a legjobb utasbiztosításokkal az amerikai állampolgárok számára, akik az Egyesült Államokba szeretnének utazni. A vállalat például az egyik legjobb útlemondási kötvényt kínálja a piacon. Ez is értékesíti a kiváló „bármilyen okból történő lemondás” politikát.

Mindezek után az IMG Global szintén kiváló választás az amerikai expatriánsok számára, mivel 3 Patriot America csomagot kínál, amelyek nagyszerű orvosi ellátást és alapvető utasbiztosítási fedezetet nyújtanak az Egyesült Államokba történő látogatásuk során.

A Patriot American csomagjuk például átfogó fedezetet nyújt az orvosi költségekre és az orvosi okokból történő sürgősségi evakuálásra, a baleseti halálra, az elveszett poggyászra, az utazás megszakítására és a természeti katasztrófákra.

A vállalat egy Patriot America Plus csomagot is árul, amely a fent említettekre és a már meglévő betegség akut kialakulására is kiterjed, feltéve, hogy Ön 70 évesnél fiatalabb.

Még jobb fedezetet nyújt a Patriot Platinum America tervezetük, amely a fent említetteket, valamint lényegesen magasabb maximális fedezeti összegeket (2 millió és 8 millió dollár között) fedez. A megújítási időszak itt is 36 hónap a Patriot America Plus csomag által biztosított 24 hónap helyett.

Világutazások

Ez a társaság nagyszerű utasbiztosítási terveket kínál azoknak, akik most kaptak munkát az Egyesült Államokban. A külföldiek számára nehéz lehet megtalálni a megfelelő utasbiztosítást, mivel a legtöbb amerikai biztosító társaság megköveteli, hogy a biztosított legalább hat hónapig az Egyesült Államokban tartózkodjon.

Ha az Egyesült Államokban kezd új karriert, ne kövesse el azt a hibát, hogy biztosítás nélkül megy. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy az egészségügyi ellátás az Egyesült Államokban nagyon drága lehet. Ne akarja a zsebéből kifizetni egy nagyobb sürgősségi műtét költségeit!

Szerencsére a World Trips rendelkezik az Atlas America Work Visa egészségbiztosítási tervvel. Kifejezetten az Egyesült Államokba ideiglenes munkavállalási vízummal rendelkező személyek számára hozták létre.

Ez a biztosítási csomag mindent fedez, amit egy minőségi egészségbiztosítási csomagtól általában elvárhat, beleértve a mentési költségeket, a kórházi tartózkodást, az intenzív ellátást, az orvosi okokból történő sürgősségi evakuálást és a sürgősségi ellátást.

A jó hír az, hogy az ára nagyon versenyképes, még akkor is, ha úgy dönt, hogy a 0 dolláros önrészesedés mellett dönt. Ettől eltekintve a World Trips az egyik legjobb utasbiztosító cég, ha a már meglévő betegségekről van szó, még az idősek esetében is, akár 79 éves korig.

BUPA

Felhívjuk figyelmét, hogy 2021 óta ez a társaság már nem kínál utasbiztosítást.*

AXA

Ez a vállalat az Interbrand által tíz egymást követő évben a legjobb globális biztosítási márkának minősült.

Az AXA a következő esetekre kínál utasbiztosítást:

Poggyászveszteség

Az AXA visszatérítési fedezetet kínál arra az esetre, ha személyes tárgyait vagy poggyászát ellopják vagy megrongálják az utazás során.

Lemondási fedezet, ha le kell mondania az utazását, függetlenül az okától.

A társaság az utazás előre kifizetett, vissza nem térítendő költségeinek 75%-ára nyújt fedezetet, ha az utazást bármilyen okból le kell mondani.

Utazás megszakítása

A társaság fedezetet nyújt az összes olyan utazási költségre, amely nem téríthető vissza, ha Ön valamely fedezett ok miatt nem tudja folytatni az utazást.

Utazás lemondása

Az AXA legfeljebb a biztosított utazás költségének értékéig visszatéríti Önnek az olyan lemondási költségeket, amelyek előre nem látható esemény, például kedvezőtlen időjárás vagy betegség miatt merültek fel.

Vészhelyzeti evakuálás

Az AXA utasbiztosítás fedezetet nyújt a legközelebbi megfelelő egészségügyi intézménybe vagy az orvos által orvosi okokból szükségesnek ítélt hazaszállításra és hazaszállításra.

Sürgősségi orvosi

A társaság fedezetet nyújt az utazás közbeni betegség vagy baleseti sérülés utáni sürgősségi orvosi kezelés költségeire, valamint az orvosi okokból történő sürgősségi hazaszállításra és evakuálásra is.

ALLIANZ

OneTrip Basic

Ez a költséghatékony csomag fedezetet nyújt arra az esetre, ha le kell mondania az utazását, vagy az megszakad. Ez a terv korlátozott mértékű fedezetet nyújt az indulás utáni eseményekre is, mint például a sérült vagy elveszett poggyász, valamint orvosi ellátás vészhelyzet esetén.

OneTrip Rental Car Protector

Az államok többségében ez a lehetőség elsődleges biztosítási fedezetet nyújt a fedezett veszteségekkel, ütközésekkel és a bérelt autóban keletkezett károkkal kapcsolatos költségekre. Ez az opció vészhelyzetekben 24 órás segítségnyújtást is tartalmaz.

AllTrips Prime

Ez a terv viszonylag alacsony költségű védelmet nyújt egy teljes év alatt az összes utazására. Az ellátások magukban foglalják az utazás megszakítását és az utazás lemondását, az ellopott, elveszett vagy késve érkező poggyászt stb.

AllTrips Premier

Az AllTrips Premier csomag egyéves nemzetközi utazási védelmet kínál, beleértve a concierge-szolgáltatást is. A biztosítási csomag fedezetet nyújt Önnek és háztartása tagjainak – függetlenül attól, hogy együtt vagy egyénileg utaznak.